sábado, 3 de mayo de 2014

Arròs amb llet

Ingredients :

- Un litre de llet sencera
- Sucre , 120 grams
- Arròs , 210 grams
- Mantega , 30 grams
- Canyella , un parell de branques
- Una pela de llimona
- Canyella en pols

Preparació :

Per començar a fer l'arròs amb llet cal posar a escalfar a foc suau la llet amb el sucre , les branques de canyella i la pela de la llimona .

Mentre la llet va escalfant , rentem l'arròs sota l'aigua de l'aixeta i l'escorrem bé. Quan la llet comenci a bullir , afegim l'arròs ja escorregut i remenem . Deixem el foc amb intensitat baixa i deixem coent l'arròs en la llet prop d'una hora de temps . No deixis de remoure de tant en tant perquè no es cremi ni s'enganxi .

Quan porti uns cinquanta minuts , si l'arròs ja està fet i queda poca llet , aparta el foc i deixa reposar perquè l'arròs absorbeixi la llet restant.

Un cop llest l'arròs , treu la pela de llimona i la canyella i afegeix la mantega a l'arròs amb llet , barreja molt bé remenant fins que tot estigui integrat .


Finalment , deixem reposar nostre arròs amb llet i repartim en el o els recipients que tinguem pensat servir . L'últim detall és escampar canyella en pols per sobre per donar un toc de color i sabor .

No hay comentarios:

Publicar un comentario