- Un litre de llet sencera
- Sucre , 120 grams
- Arròs , 210 grams
- Mantega , 30 grams
- Canyella , un parell de branques
- Una pela de llimona
- Canyella en pols
Preparació :
Per començar a fer l'arròs amb llet cal posar a escalfar
a foc suau la llet amb el sucre , les branques de canyella i la pela de la
llimona .
Mentre la llet va escalfant , rentem l'arròs sota l'aigua
de l'aixeta i l'escorrem bé. Quan la llet comenci a bullir , afegim l'arròs ja
escorregut i remenem . Deixem el foc amb intensitat baixa i deixem coent
l'arròs en la llet prop d'una hora de temps . No deixis de remoure de tant en
tant perquè no es cremi ni s'enganxi .
Quan porti uns cinquanta minuts , si l'arròs ja està fet
i queda poca llet , aparta el foc i deixa reposar perquè l'arròs absorbeixi la
llet restant.
Un cop llest l'arròs , treu la pela de llimona i la
canyella i afegeix la mantega a l'arròs amb llet , barreja molt bé remenant
fins que tot estigui integrat .
Finalment , deixem reposar nostre arròs amb llet i
repartim en el o els recipients que tinguem pensat servir . L'últim detall és
escampar canyella en pols per sobre per donar un toc de color i sabor .
No hay comentarios:
Publicar un comentario