sábado, 3 de mayo de 2014

Lluç al Forn

Ingredients:

- Diverses rodanxes de lluç (3 o 4)
- Una mica de suc de llimona
- Unes cullerades d'oli
- Una mica de pebre
- Una mica de sal

Preparació:

Anem a netejar bé el lluç, si no ve ja preparat clar, i el 'salpebrem'. El col·loquem en una font per forn amb una mica d'oli al fons.

Ara, en un morter per triturar, anem a picar ben pebre, oli i sal, i un cop estigui tot ben triturat hi afegim el suc de llimona i movem.

Aquesta barreja que hem triturat, l'aboquem per sobre del lluç.

Encenem el forn i l'escalfem a una temperatura d'uns 190 graus. Quan estigui a aquesta temperatura fiquem la font al forn i ho deixem 1 16-18 minuts.


Quan passi aquest temps, li donem un cop de calor a més temperatura perquè el lluç dauri una mica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario