sábado, 3 de mayo de 2014

Bunyols de vent

Ingredients :
250 ml . d'aigua .
125 gr . de farina
100 gr . de mantega
4 ous
1 mica de sal
Oli d'oliva
sucre

Preparació :
Posar en un cassó l'aigua, la sal i la mantega tallada a trossos . Escalfar i remenar perquè la mantega es desfaci abans que l'aigua bulli . Quan l'aigua comenci a bullir , remenar uns segons i bolcar tota la farina , prèviament tamisada , d'una vegada . Remenar enèrgicament fins que quedi una pasta compacta que es desprengui del cassó . Retirar del foc , afegir 2 ous i remenar fins que la pasta torni a unir-se. Afegir els ous restants un a un i repetir l'operació .


Prendre amb una cullera de postres petites porcions de la pasta , tractant que quedin el més rodones possible , i fregir-les en una paella amb abundant oli d'oliva no massa calenta ja que daurarien massa de pressa sense inflar . A mesura que els bunyols es dauren , ells mateixos es donen la volta per daurar-se. No fregir més de 3 o 4 porcions alhora perquè no destorbin entre ells . A mesura que estiguin daurats , arrebossar encara calents en sucre i dipositar sobre paper cuina perquè aquest absorbeixi el greix sobrant .

No hay comentarios:

Publicar un comentario