sábado, 3 de mayo de 2014

Tonyina a la planxa

Ingredients:

- Un bon filet de tonyina: 350 grams
- Mig quilo de patates
- Uns 3-4 grans d'all picats
- Oli d'oliva
- Vinagre

Preparació:

Aquesta recepta de tonyina a la planxa l'anem a acompanyar la tonyina a la planxa amb unes patates cuites, així que per començar posem a coure en una olla amb aigua i sal les patates pelades i trossejades. Les apartem quan estiguin tendres.

Les dents d'all anem a triturar, amb ajuda d'un morter, al costat del julivert, quan estigui ben picat li tirem un rajolí d'oli i vinagre i ho barregem bé.

Encenem la planxa a foc lent, i col·loquem els trossos de tonyina en ella, li tirem una mica d'aquesta barreja d'all, julivert i oli per sobre de cada tros i daurem la tonyina durant un parell de minuts per cada costat abans de treure'ls.


Un cop passats per la planxa els filets de tonyina, els acompanyem al plat amb les patates cuites.

No hay comentarios:

Publicar un comentario