Per als creps :
200 gr . de farina
4 ous
1 culleradeta de sucre
1 cullerada de mantega fosa
1/2 l. de llet
1 mica de sal
Per la xocolata :
1 rajola de xocolata amb llet
400 ml . de llet
1 pols de mantega
Preparació :
Elaborar aquests creps amb xocolata és ben senzill .
Agafa el got de la batedora i col·loca tots els ingredients dels creps en ell.
Ara n'hi ha prou batre durant uns segons perquè quedi tot ben barrejat .
Aquesta barreja col·loca en un bol i deixa que reposi a
la nevera durant un parell d'hores com a mínim .
Mentre això passa , pots preparar el farcit per als creps
amb xocolata . Per a això agafa un pot i fon la xocolata amb una mica de
mantega . Afegeix a continuació la llet i deixa que vagi coent .
Remou per barrejar bé la xocolata amb la llet i deixa que
vagi espessint fins a tenir la consistència d'una natilla .
Quan hagi passat el temps de repòs de la massa , agafa
una paella i tira una mica d'oli o mantega . Deixa que es desfaci i calenta bé.
Amb l'ajuda d'un cassó , fes una mica de massa en ella i
mou la paella perquè quedi tot el fons cobert de massa . Ha de ser una capa
molt fina .
Veuràs que es va fent de seguida . Dóna-li la volta per
acabar de fer-la ( encara que la primera normalment no surt correctament . Si
és així , rebutja-la . Si no , reserva- juntament amb les que faràs
posteriorment ) .
Segueix fent la mateixa operació amb tota la massa ,
sense arribar a afegir de nou oli o mantega fins a portar unes 8 fetes . Acaba
la massa .
Ara serveix les creps amb xocolata de la següent manera.
Posa al plat la crep i a continuació una o dues cullerades de la xocolata .
Doblega la crep per la meitat i ara , doblega de nou per la meitat ... T’hauran
quedat les creps amb xocolata doblades en quart , en forma de triangle
No hay comentarios:
Publicar un comentario