sábado, 3 de mayo de 2014

Creps amb Xocolata

Ingredients
Per als creps :
200 gr . de farina
4 ous
1 culleradeta de sucre
1 cullerada de mantega fosa
1/2 l. de llet
1 mica de sal

Per la xocolata :
1 rajola de xocolata amb llet
400 ml . de llet
1 pols de mantega

Preparació :
Elaborar aquests creps amb xocolata és ben senzill . Agafa el got de la batedora i col·loca tots els ingredients dels creps en ell. Ara n'hi ha prou batre durant uns segons perquè quedi tot ben barrejat .

Aquesta barreja col·loca en un bol i deixa que reposi a la nevera durant un parell d'hores com a mínim .

Mentre això passa , pots preparar el farcit per als creps amb xocolata . Per a això agafa un pot i fon la xocolata amb una mica de mantega . Afegeix a continuació la llet i deixa que vagi coent .

Remou per barrejar bé la xocolata amb la llet i deixa que vagi espessint fins a tenir la consistència d'una natilla .

Quan hagi passat el temps de repòs de la massa , agafa una paella i tira una mica d'oli o mantega . Deixa que es desfaci i calenta bé.

Amb l'ajuda d'un cassó , fes una mica de massa en ella i mou la paella perquè quedi tot el fons cobert de massa . Ha de ser una capa molt fina .

Veuràs que es va fent de seguida . Dóna-li la volta per acabar de fer-la ( encara que la primera normalment no surt correctament . Si és així , rebutja-la . Si no , reserva- juntament amb les que faràs posteriorment ) .

Segueix fent la mateixa operació amb tota la massa , sense arribar a afegir de nou oli o mantega fins a portar unes 8 fetes . Acaba la massa .


Ara serveix les creps amb xocolata de la següent manera. Posa al plat la crep i a continuació una o dues cullerades de la xocolata . Doblega la crep per la meitat i ara , doblega de nou per la meitat ... T’hauran quedat les creps amb xocolata doblades en quart , en forma de triangle

No hay comentarios:

Publicar un comentario