sábado, 3 de mayo de 2014

Salmó marinat

Ingredients:

- Mig quilo de salmó , o alguna cosa més
- 1/5 quilo de sucre
- Mateixa quantitat de sal
- Anet

Preparació:

El primer que cal fer en aquesta recepta és escatar la pell del salmó completament . Es treuen les restes d'escates que tinguin amb una mica d'aigua . Després tallem a rodanxes o filets el salmó , això es fa amb molta cura en tallar-lo.

A continuació retirem totes les espines dels laterals , l'ideal és fer-ho amb unes pinces de netejar peix .

Ara anem a picar de manera fina l'anet i barrejar-lo amb sal i sucre , a igual proporció les dues .

El recipient que usem , si pot ser que sigui de plàstic , ha de ser quelcom més llarg que el salmó , per marinar-los bé.

Posem dins el salmó i per sobre tirem la barreja d'anet amb sal i sucre , ara es premsa amb ajuda d'un pes bo.

El procés de marinar s'ha de fer un dia complet per cada costat. Així que trigarem 2 dies a tenir-ho llest . Important que sempre estigui guardat a la nevera .

Quan estigui marinat el salmó , es neteja bé la superfície de la sal , sucre i anet , i ja està llest per a usar en plats o amanides .


No hay comentarios:

Publicar un comentario