Amanida de confit d'ànec, fruites exotics i vinagreta de taronja
Amanida de confit d'ànec, fruites exotics i vinagreta de taronja Ingredients amanida - Amanides variades - Fruita de la passió - Freses - Ceba picada - Cebollí picat - Oli d'oliva - Vinagre de Xerès - Vinagre de sidra - Germinats de ceba - Germinats de remolatxa - Flor de pensament - Confit d'ànec desossat
*1 ració
Ingredients vinagreta
- 100 ml. Oli d'oliva arbequina
- 50 ml. Vinagre de Xerès
- 100 ml. Suc de taronja
- Sal
- Pebre blanc mòlt
Preparació
1. Amanir l'amanida amb l'oli, el vinagre, la ceba i el cibulet.
2. Escalfar el confit d'ànec i desossar.
3. Tallar la fruita i disposar al gust al plat, juntament amb el confit.
4. Acabem l'amanida amb la vinagreta de taronja.
Per a la vinagreta, reduïm el suc de taronja, deixem refredar i muntem amb la resta dels ingredients.
No hay comentarios:
Publicar un comentario