- 800 g carn picada mixta
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 2 ous
- 1 got vi blanc
- 12 olives negres sense pinyol
- Comí en pols
- oli
- sal
Preparació:
Posem en una paella ampla una mica d'oli. Piquem la ceba
molt fina, i quan l'oli estigui calent, ofeguem la ceba i la salem, fins que
quedi feta.
Mentre piquem el pebrot verd, i ho tirem a la paella,
remenant bé fins que quedi tendre.
A part, en un bol barregem la carn picada amb els dos
ous, sal i una cullerada de comí en pols. Un cop barrejada la afegim a la
paella i fem a foc mitjà fins que la carn agafi color i estigui solta. Afegim
llavors el vi blanc i deixem fer fins que s'evapori, remenant de tant en tant.
Finalment, tallem a rodanxes les olives i les disposem
per sobre de la carn.
Servim calent
No hay comentarios:
Publicar un comentario