sábado, 26 de abril de 2014

Carn a la cubana

Ingredients:

- 800 g carn picada mixta
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 2 ous
- 1 got vi blanc
- 12 olives negres sense pinyol
- Comí en pols
- oli
- sal

Preparació:

Posem en una paella ampla una mica d'oli. Piquem la ceba molt fina, i quan l'oli estigui calent, ofeguem la ceba i la salem, fins que quedi feta.

Mentre piquem el pebrot verd, i ho tirem a la paella, remenant bé fins que quedi tendre.

A part, en un bol barregem la carn picada amb els dos ous, sal i una cullerada de comí en pols. Un cop barrejada la afegim a la paella i fem a foc mitjà fins que la carn agafi color i estigui solta. Afegim llavors el vi blanc i deixem fer fins que s'evapori, remenant de tant en tant.

Finalment, tallem a rodanxes les olives i les disposem per sobre de la carn.


Servim calent

No hay comentarios:

Publicar un comentario