150 g de macarrons , dues cullerades de parmesà ratllat ,
250 g d'oli , 1 ou , unes gotes es suc de llimona , sal .
Preparació :
Escalfem el forn a 200 º amb calor grill . Coem els
macarrons en aigua bullint amb sal deixant al dente . Escorrem i reservem
mentre fem la maionesa . En el vas de la batedora fem l'ou una mica de sal ,
l'oli i unes gotes de vinagre .
Fiquem el braç triturador fins al fons i accionem la
batedora sense moure fins que veiem que la salsa ha lligat . Movem llavors el
braç de la batedora amunt i avall suaument fins a tenir una textura homogènia .
Barregem els macarrons amb el formatge i els col·loquem
en una font per forn . Cobrim amb maionesa al nostre gust i gratinem fins que
aquesta estigui lleugerament daurada . Escorrem amb cura l'excés d'oli si n'hi
ha i servim immediatament .
* Per descomptat utilitzant maionesa casolana el plat
guanya moltíssims punts i és la que vaig utilitzar , però en el vostre cas
podeu optar pel format que millor s'acomodi al vostre gust . Per completar el
plat us aconsello afegir als macarrons una mica de proteïna , com pernil ,
pollastre o gall dindi , perquè no resulti monòton ..
No hay comentarios:
Publicar un comentario