sábado, 26 de abril de 2014

Macarrons amb maionesa

Ingredients :

150 g de macarrons , dues cullerades de parmesà ratllat , 250 g d'oli , 1 ou , unes gotes es suc de llimona , sal .

Preparació :

Escalfem el forn a 200 º amb calor grill . Coem els macarrons en aigua bullint amb sal deixant al dente . Escorrem i reservem mentre fem la maionesa . En el vas de la batedora fem l'ou una mica de sal , l'oli i unes gotes de vinagre .
Fiquem el braç triturador fins al fons i accionem la batedora sense moure fins que veiem que la salsa ha lligat . Movem llavors el braç de la batedora amunt i avall suaument fins a tenir una textura homogènia .
Barregem els macarrons amb el formatge i els col·loquem en una font per forn . Cobrim amb maionesa al nostre gust i gratinem fins que aquesta estigui lleugerament daurada . Escorrem amb cura l'excés d'oli si n'hi ha i servim immediatament .



* Per descomptat utilitzant maionesa casolana el plat guanya moltíssims punts i és la que vaig utilitzar , però en el vostre cas podeu optar pel format que millor s'acomodi al vostre gust . Per completar el plat us aconsello afegir als macarrons una mica de proteïna , com pernil , pollastre o gall dindi , perquè no resulti monòton ..

No hay comentarios:

Publicar un comentario