- 500 gr.de
patates
- Oli
d'oliva
- 1 ceba
gran
- 2 grans
d'all
- 100 gr .
de xoriço
- 500 gr .
de tomàquet triturat
- Vinagre
- Sal
Preparació :
Tallem la
ceba en trossos petits , i l'all en làmines , el tirem tot en oli d'oliva .
Un cop
estiguin llestos, afegim una cullerada gran de pebre vermell picant , o una
barreja de picant i dolç , si ens agrada un sabor menys intens .
Passats un
parell de minuts , afegim el tomàquet triturat i ho deixem cuinar a foc mitjà
uns 5-10 minuts .
Aboquem tots
els ingredients cuinats a la batedora i batre bé , o en un passapuré , per
aconseguir una salsa més o menys densa .
Ara anem amb
les patates . Les rentem i tallem en trossos més o menys quadrats . Les
assaonem i les fregim en oli d'oliva ben calent , fins que es daurin bé per
totes bandes .
Les apartem
i les posem en paper absorbent .
Les col·loquem
en una font i li tirem la salsa brava per sobre , i a gaudir de les nostres
estupendes Patates Braves .
No hay comentarios:
Publicar un comentario