sábado, 26 de abril de 2014

Lasanya verd de pollastre al curri

Ingredients :

Per al pollastre al curri : 3 pits de pollastre trossejades , 1 ceba , 2 pastanagues , 1 pebrot verd , 1 carbassó , 4 cullerades de tomàquet fregit , pols curri al gust , 1 llauna de llet de coco i 20 panses

Per fer la lasanya : 6 plaques de lasanya verda d'espinacs , 6 cullerades de beixamel i formatge parmesà ratllat

Preparació :
Comencem preparant un curri de pollastre . Per a això, ? Tirem les diferents verdures que tingueu al rebost , - cebes , pastanagues , pebrot , carbassó - i un cop estiguin toves , afegim els trossos de pit de pollastre i els pols de curri , deixant que tot es torri una mica.
Llavors afegim la salsa de tomàquet fregit , les panses i la llet de coco i cuinem fins que espesseixi el conjunt quedant cremós . Aquest serà el farcit de la nostra lasanya . Per muntar el plat, posem mantega a la base d'una font de vidre i posem una placa de lasanya crua .
Després , cobrim amb el pollastre al curri formant una capa de mig cm aproximadament . Cobrim el pollastre amb una altra placa de lasanya i repetim l'operació tres vegades , finalitzant amb una capa de beixamel i empolvorem de formatge parmesà ratllat .
Un cop muntada , caldrà enfornar la lasanya uns 20 minuts al forn a 190 º . L'últim pas és gratinar un parell de minuts nostra lasanya verda pollastre al curri i deixar que reposi uns deu minuts abans de consumir-la. Aneu amb compte que guarda molt la calor .


* Si la fareu directament , procureu tallar els trossos de pollastre en daus petits perquè la lasanya sigui més estable . Si com jo partiu d'una recepta de pollastre al curri , haureu de trossejar les tallades de pollastre amb unes tisores per aconseguir que tinguin la mida adequada . Però en un o altre cas , ja veureu com us encanta la recepta .

No hay comentarios:

Publicar un comentario