sábado, 26 de abril de 2014

Raviolis casolans de bolets i ametlles

Ingredients:

Per a la pasta fresca: 500g de farina, 4 ous, un pessic de sal i 1 cullerades d'oli

Per al farciment: 250 gr de bolets variats, 75 gr d'ametlles, 1 ceba

Per a la salsa: 1/2 ceba, 100 gr de bolets variats, 20 gr d'ametlla en pols, 1 got de brou casolà de pollastre o verdures

Preparació:

Començarem preparant el farcit. Per a això, piquem la ceba ben petita i la posem en una paella a foc mitjà amb 4 cullerades d'oli. Deixem que es faci i es vagi caramel durant uns 20 minuts, amb paciència, remenant perquè no s'enganxi i sense pujar el foc.

Un cop estigui ben feta, afegim els bolets i les ametlles molt picades i saltegem el conjunt. Provem i rectifiquem de sal, apaguem el foc i reservem perquè es refredi. Mentrestant, preparem la massa de pasta fresca. Pastem els ingredients que tenim la bola formada, la emboliquem en film de cuina i la deixem 30 minuts a la nevera

No hay comentarios:

Publicar un comentario