
Ingredients per Entrants d'embotits, salmó i formatges:
- 200 grams de Mortadel · la italiana
- 200 grams de pernil ibèric de gla
- 200 grams de llom ibèric de gla
- 200 grams de llonganissa ibèrica
- 200 grams de pit de gall dindi trufat
- 200 grams de pit de pollastre amb festucs
- 2 ous de guatlla cuits
- 200 grams de tomàquet i fresc triturat
- oli d'oliva verge C / N
- sal i pebre
- Uns 150 grams o 200 grams de formatges francesos diferents
- 400 grams de salmó fumat escocès en talls
- 1 bol de "Salsa salada de iogurt i coriandre"
- amanida de tomàquets i pinyons
- torradetes, rodanxes de baguette, galetes salades
Col · locar els embotits en una font gran i al centre posar un bol amb el tomàquet amanit amb sal, pebre i oli d'oliva perquè cadascú unti la seva torrada o el seu pa.
Posar els formatges en una altra font i acompanyar amb l'amanida de tomàquets i pinyons
No hay comentarios:
Publicar un comentario