sábado, 26 de abril de 2014

Entrants d'embotits, salmó i formatges


Ingredients per Entrants d'embotits, salmó i formatges: 

  • 200 grams de Mortadel · la italiana 
  • 200 grams de pernil ibèric de gla 
  • 200 grams de llom ibèric de gla 
  • 200 grams de llonganissa ibèrica 
  • 200 grams de pit de gall dindi trufat 
  • 200 grams de pit de pollastre amb festucs 
  • 2 ous de guatlla cuits 
  • 200 grams de tomàquet i fresc triturat 
  • oli d'oliva verge C / N 
  • sal i pebre 
  • Uns 150 grams o 200 grams de formatges francesos diferents 
  • 400 grams de salmó fumat escocès en talls 
  • 1 bol de "Salsa salada de iogurt i coriandre" 
  • amanida de tomàquets i pinyons 
  • torradetes, rodanxes de baguette, galetes salades
Col · locar els embotits en una font gran i al centre posar un bol amb el tomàquet amanit amb sal, pebre i oli d'oliva perquè cadascú unti la seva torrada o el seu pa. 
Posar els formatges en una altra font i acompanyar amb l'amanida de tomàquets i pinyons

No hay comentarios:

Publicar un comentario